Başkan'ın Mesajı

KRG İnşaat ve Turizm A.Ş’nin temellerini 1972 yılında Türkiye’nin her yerine hizmet götürmek, insana yakışır, kaliteli, güvenli ve modern yaşam alanları kurmak üzere Malatya’da hayata geçirdik.

Grup şirketlerimiz yarım asırlık geçmişinde önemli projelere imza attı. KRG kalitesini, bilgi birikimi ve deneyimle birleştirerek kısa sürede sektörünün aranan firması olmuştur.

KRG şirketler grubu olarak hem bugün, hem de gelecek için tasarlanmış yüksek kaliteli yaşam alanları inşa ediyoruz, kendimizi topluma karşı sorumlu hissediyoruz ve projelerimizin altına imzamızı atmaktan gurur duyuyoruz.

Çünkü biz size, sadece bir ev değil, kusursuz bir yaşam alanı hazırlıyoruz.

Bizden gayrimenkul alan yatırımcıların yüzlerindeki gülümsemeyi, yatırımları her geçen gün değerlenirken duydukları memnuniyeti, her şeyden önce evlerinde huzur ve güven içinde yaşadıklarını görmek bizim için tüm kazanımlarımızın ötesinde bir değerdir.

Saygı ve Sevgilerimle
Nüvit KARAGÖZLÜ
KRG İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı

KRG İNŞAAT

Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde on binlerce daire, çok sayıda iş yeri projesi ve rezidans projesini hayata geçiren KRG İnşaat temelleri 1972 yıılında atıldı.

Kuruluşundan bugüne on binlerce insanın yaşamına değer katan KRG İnşaat sektörde benimsediği ilkeleri sayesinde inşaat sektörüne kattığı yeni boyut ve müşteri ile kurduğu uzun soluklu güven ilişkisi ile sağlam adımlar atarak büyümeye devam ediyor.

BİZE ULAŞIN

Vardar Caddesi, No: 30
Alibeyköy, Eyüp, İstanbul
Telefon
+90 212 627 44 14
Bize Yazın
İletişim Formu
Copyright 2014 KRG İnşaat